Tarieven en voorwaarden

Duidelijkheid over mijn kosten

Mijn standaard uurtarief voor 2019 is € 35,- per uur. Inclusief BTW indien van toepassing, Bijvoorbeeld bij zorgverlening aan particulieren die buiten de WLZ, WMO of ZVW vallen. Per 1 april 2020 heb ik mijn uurtarief geïndexeerd naar € 36,- per uur. Voor lopende opdrachten geldt mijn nieuwe tarief na contractverlenging.

Prijsopgaaf op maat

Voor mijn werkzaamheden bij zorginstellingen vraag ik een ORT-toeslag voor werk buiten reguliere tijden. Qua percentages verbind ik mij aan de reguliere percentages zoals vermeld in de tabel van de CAO VVT.

Voor coaching werkzaamheden reken ik een vergoeding die is afgestemd op de omvang en zwaarte van de te verrichten opdracht. Ik bied zowel de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken, als een prijs per uur. Dit stem ik graag in overeenstemming verder met u af.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu